W A L K I N G D E A D
Posted on Monday, July 28, 2014, 12:36 AM,
Assalamualaikum and a very good evening to all the viewers,

woww its been ages since last time aku update blog . fuhh setahun ada kot ? lol whatever.com. malam ni kan sebenar benarnyakan terdetik nak update blog . serious talk tetibe rasa nak update. tak tipu. hahahha k WE*whatever* . first of all , SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI or HAPPY EID MUBARAK TO ALL MUSLIMS ALL AROUND THE WORLD AND WHEREEVER U ARE. be safe , stay smile and wish u all to have a happy eid mubarak with the loves ones. Tak lupa jugak . MAAF ZAHIR DAN BATIN !. k disini aku nak buat pengakuan or confession kata orang bota . hahahaha lmao xD . nak capslock sikit okay ? jangan marah xD. OKAY DISINI , SAYA , NUR ALIA SHAQIRA BINTI MOHD SAFRI INGIN MEMINTA MAAF DARI HUJUNG AKAR RAMBUT KE KULIT KEPALA HINGGA HUJUNG JARI KAKI DAN KUKU sekiranya aku ada buat salah kat kamu semua*walawehhhh.ahaha*. aku tau start tahun lepas or perhaps tahun ni , aku act macam bitch sikit . kerja cari salah orang je . i don't even know what the hell is wrong with me these 2 years . and aku pun perasan start 2 3 bulan ni aku suka shut people out. sorry sangat sangat. mood aku 2 3 4 5 6 7 8 9 bulan ni bercelaru sikit . tak jumpa cara melepaskan amarah kot. k ni aku nak buat pengakuan to those 5 which are my best friends since last year and since i was in form 1. 

kepada NUR IZZIATI BT. MOHD TERMIZI*betulkan izzy?* , aku nak minta maaf sangat sangat dekat kau. aku banyak buat salah dekat kau dari tahun lepas lagi. dari kita kenal lagi. aku asyik marah kau , cari salah kau. aku minta maaf sangat sangat. idk . rasanya ada 5 6 bulan kot kita dah tak hang out sesama. tengok wayang sesama . iftar sesamakan ? serious talk . aku rindu SEMUA k SEMUA bende yang kita pernah buat when we were best friends which is last year. aku rindu kita hangout cari hadiah untuk BIRTHDAY ADIK ANNISA , si terengganu tu .aahahah aku rindu kite pergi makan laksa kat mr.cendol . kita lepak , kita gosip , kita rehat . senang cita , SEMUA bende yang kita buat masa tahun lepas. aku nak mintak maaf sangat sangat kat kau . mungking salah aku kita semua berpecah macam ni . sampai kau dengan mai gaduh . kau dengan aku , dengan syaf . senang citalah .sampai kita semua berpecah , tak lepak tak apa dah semua . start ramadan ritu , aku tertanya , bila kita semua boleh hang balik macam dulu ? share secret sesama . kalau sorang benci budak tu , kita semua benci budak tu sekali . kalau sorang tu cari pasal dengan one of us , semua akan benci budak tu jugak. time rehat kita jadi gang , mane kita pergi semua sesama. kalau sorang nak stay dalam kelas, yg lain akan pergi kantin beli makan , then makan dalam kelas. kot mana pun , kita semua still together. kalau sorang bawak bekal , mesti akan share semua. kalau semua bawak bekal , mesti akan share sikit sorang. aku ingat lagi , kau beli bihun , kau share dengan kiteorang , last last esoknya , semua bawak bihun. hahahha , order kat kau , bayar duit kat kau . kau belikan . macam tu jugak dengan nasi lemak kerang. hahahha masa tu sape tak suka kerang mesti akan bagi kat orang yang suka kerang. hahahhahahahh :') . masa tu aku start suka balik makan kerang. frankly speaking , setiap kali aku nampak sambal kerang or even kerang . mesti aku akan ingat moment kita makan nasi lemak kerang tu. automatik . hahhaha :') . IZZY , AKU NAK MINTAK MAAF SANGAT SANGAT DEKAT KAU . SO AKU HARAP KITA BOLEH JADI KAWAN MACAM DULU DULU . :')

kepada NUR MAISARAH BT. OMAR . tuu ddddiaaa anak cik omar. tuu diaaaa jiran meja sebelah .hahahha . mai , aku nak mintak maaf sangat sangat dekat kau. sepanjang kita kenal , aku banyak buat salah dekat kau , buat kau kecik hati . buat kau terasa hati dengan sikap and perangai aku dekat kau. aku tau kau banyak terasa hati dengan perangai aku kan ? aku bising dalam kelas , tak buat kerja sekolah , gossip dengan raja and ainis and kau taulah apa jadi kat aku kalau sembang dengan raja. hahaha merepek repek , melarut larut.hahahha . oh tak lupa , tidur dalam kelas masa cikgu mengajar*opss kantoi xD* . aku nak mintak maaf sebab kau terpakse bare dengan perangai aku yang aku rasa makin bulan makin teruk , dengan perangai aku yang makin makin addict sangat dengan kpop . aku tengah try nak kurangkan sebenarnya . tapi macam tak berhasil je. ahhaha but i'll try harder soon. aku mintak maaf , sebab aku , kau pun minat kpop . aku rasa serba salah sangat kat kau. 2 3 bulan ni aku asyik tak datang sekolah dan aku selalu menyusahkan kau untuk savekan hw aku sampaikan kau bawak hw untuk aku tu pergi tuisyen. aku rasa serba salah sangat sangat . MAI , AKU NAK MINTAK MAAF SANGAT SANGAT DEKAT KAU . AND AKU HARAP  KAU DENGAN IZZY DAPAT JADI MACAM DULU :') 

kepada NUR SYAFIQAH BT. RUSLI .tuudiaaaa . adikku ! hahahah syaf , aku nak mintak maaf sangat sangat dekat kau sepanjang kita kenal and sepanjang 4 tahun kita sekelas , aku banyak sakitkan hati kau , buat kau terasa , buat kau kecik hati , buat kau rasa aku ni annoying tahap anjeng , andd all . aku mintak maaf sangat sangat . aku nak mintak maaf sebab aku selalu panggil kau adik . its just that , kau comel dengan ketinggian kau macam tu . serious aku tak tipu . dengan cara jalan kau yang konon ajet ajet gangster padahal tak. hahhaha kadang kadang aku tergelak tengok cara kau jalan or berdiri sebelah member kelas yang budak laki . hahahha kau terpakse pandang depe dengan dongakan . hahahha serious talk kau comel . tu sebab aku panggil kau adik walaupun kau tua dari aku . hhahhaha syaf , aku harap kau share dengan aku story pasal life kau . kalau kau gaduh dengan __________ aku harap  kau share dengan aku or even mai atau aku dengan mai sekali. aku tak suka tengok kau sedih sensorang , lepas tu monyok pepagi buta kat tapak perhimpunan tu. jangan pendam sedih , marah kau tu lelame . jadi gila aku tak tanggung . hahaha takdelah gurau. SYAF , AKU NAK MINTAK MAAF SANGAT SANGAT DEKAT KAU . 

kepada NABILAH AZIRA BT. ABDUL AZIZ . woww budak kulinari bhai . budak chef ni , jangan memain . hahahhaha . bellaa !!! wow rindu kau banget doh . ahhahaha . bella , aku nak mintak maaf kat kau sebab aku TERLALU banyak buat salah kat kau dari kita form 1 lagi . masa menengah rendah dulu , aku selalu marah marah kau , sampai maki kau semua. aku mintak maaf sangat sangat . sampai sekarang aku rasa serba salah sangat sebab marah kau dulu . masa kau bagitau kau dapat teknik dulu , aku menangis woah . yelah sedih kot sebab aku kena berpisah dengan kau . yelah kita rapat since darjah 4 then kau pindah sekolah tronoh 2 tahun . and kite reunite balik bila masuk sekolah menengah . since then kita jadi rapat . mana kita pergi berdua sampaikan masa f1 , kau minat dan aku kapel dengan orang yang sama. serious , bila fikir balik , rasa nak gelak pun ada. hahah kelakar kot masa tu xD . aku tengok kau happy kat sekolah sana , so aku lega nak lepaskan kau belajar sana. cey baru nak lepaskan ? sebenarnya lame dah aku lepaskan kau belajar sana. yelah kau nak kejar cita cita kau , takkan aku nak halang ? " CHEF NABILAH " walaweh sedap doh . hahaha aku harap kau dapat kejar apa yang kau nak , apa yang kau impikan . so whatever it is , BELLA , AKU NAK MINTAK MAAF SANGAT SANGAT DEKAT KAU.

kepada NURUL KHAIRIYAH BT. KAMARUZZAMAN. budak lkj gitu . hahahha khai, aku nak mintak maaf sangat sangat sebab aku tau aku banyak gilaaaaaaaaaaaaaaa buat salah kat kau dari form 3 lagi. aku kutuk kau , ngata kau pe suma . aku mintak maaf sangat sangat . aku rindu masa kita rapat dengan bella dulu . serious cakap . mana pergi semua sama sama . sejak bella pindah , kita macam tak bertegur sapa dah . tak sembang pe semua dah. aku pun tak tau kenapa . salah aku kan ? sebab aku tak tegur kau . aku nak mintak maaf sangat sangat dekat kau atas segala gala gala galanya yang aku dah buat kat kau. KHAI , AKU NAK MINTAK MAAF SANGAT SANGAT DEKAT KAU .. 

alright , to those who knows me out there , aku nak mintak maaf atas segala gala yang aku telah buat masa aku berkawan dengan korang . mady halim , wan tiqah , raja , ainis , hanim , naja , anis dayah , ka , ika zamri , farah , zalikha , sarah , nurul , iera , syafiq , azam , safwan , zharif*mat saja* , afiqah othman and all batch 97 smksi . aku nak mintak maaf sangat sangat . or tak lupa NISA DENGAN JASON . WOWW this people .ahhahhaa nisa , akak nak mintak maaf kalau ada buat salah dengan nisa since akak kenal dengan nisa. and to jason , this anchovy guy , hahhahahhaa . i saw that u love to tease nisa huh ? hahhaha do u like her or what ? hhahaha just kidding . i wish u too can be together in future perhaps ? MAYBE okay MAYBE. whatever it is , to nisa and jason , i'm really sorry for my wrongdoings towards u guys . wish me goodluck in trial spm and spm . ;) . 

DISINI , SAYA , NUR ALIA SHAQIRA BINTI MOHD SAFRI , INGIN MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI OR HAPPY EID MUBARAK TO ALL MUSLIMS ALL OVER THE WORLD. MAAF ZAHIR DAN BATIN 

- Charlie Sheen -
- Best way to not get your heart broken, is to pretend you don't have one -
0 Tunas
I★GOT7


Shout
Let's Chat Here



BEST VIEW USING CHROME . Template by MHZ . Edit by Alia Shaqira.